پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

احتمال اعمال محدودیت های جدید تردد برای پایان سال

سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور گفت:در آخرین جلسه که در وزارت کشور برگزار شد، ۲ سناریو را برای وضعیت کرونا مد نظر قرار دادیم که هفته آینده طرح عملیاتی در ستاد ملی کرونا مطرح می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور گفت:در آخرین جلسه که در وزارت کشور برگزار شد، ۲ سناریو را برای وضعیت کرونا مد نظر قرار دادیم که هفته آینده طرح عملیاتی در ستاد ملی کرونا مطرح می شود.

یک فرض این است که وضعیت کرونا مانند شرایط کنونی باقی بماند، ولی شدت بیماری افزایش پیدا کند که البته تحلیل‌های وزارت بهداشت این است که اگر با این روند کاهش اجرای دستورالعمل های بهداشتی پیش برویم، با موج چهارم کرونا مواجه خواهیم شد. اگر اینطور شود قطعا محدودیت‌ها بیشتر خواهد شد.

ما طرحی را پیشنهاد کرده ایم که محدودیت‌ها برای شهر‌های هدف و مسافر پذیر‌ مانند استان های گیلان و مازندران یا مراکز استان‌ها مثل اصفهان و استان های جنوبی یا زیارتی بیشتر شود.

سناریوی دوم کاهش بیماری و فراگیری واکسن است که در این شرایط آمادگی داریم که مدیریت سفر‌های نوروزی را مانند سال‌های گذشته انجام دهیم.

اقتصاد نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده